Eksplozija seksepila: Sara Jo u novom spotu pobrala komplimente VIDEO

Pop zvijezda Sara Jo objavila je dugonajavljivani spot za singl “Divlja”, prvu pjesmu sa njenog nadolazećeg albuma prvenca. Spot obiluje provokativnim scenama, a visok produkcijski nivo i intrigantan scenario svrstvaju ovaj video u nivo svjetskih muzičkih ostvarenja.

U novom spotu, Saru Jo prvo vidimo u 3D projekcijama, kako visi na lancima, zatim kako izvodi zahtjevne koreografije na „krvavom podu“, te u kostimima od lateksa, kao domino divu i pop zvijezdu okruženu muškim plesačima. Kombinacija seksepila i umjetnosti, kroz brzu promjenu kadrova i uvijek prisutan faktor iznenađenja i šoka, karakterišu ovaj smjeli video spot, kojim mlada pjevačica potvrđuje svoj status naše najveće mlade pop zvijezda i vjerovatno najprogresivnijeg performera na našim prostorima.

Spot za pjesmu “Divlja” režirala je slovenačka rediteljka Kukla, a kao “special guest star” u spotu se pojavljuje glumačka i plesačka legenda, balerina Sonja Vukićević. Kostime i stajling za kompletan spot potpisuje nagrađivana i svjetski poznata dizajnerka Mia Mitanovski.

Pjesma “Divlja” nastala je u Bassivity studiju, potpisuju je Nikola Kirćanski Kei i Slobodan Veljković Coby, koji su većinski autori pjesama na albumu koji Sara Jo priprema posljednjih godinu dana, prenosi express/nova.rs.

Pjesma i spot “Divlja” najbolja su najava svega što od ove mlade zvijezde stiže u narednom periodu, poručuju iz njenog tima.

Ostavite komentar: