Dženifer Lopez podržala Britni Spirs: Poslala joj snažnu poruku FOTO

Britni Spirs se nedavno opet našla u centru pažnje, nakon što je njen bivši muž Kevin Federlajn podijelio video snimak na kom ona viče na njihove sinove.

Iako su svi mislili da će nakon udaje Britni ući u mirnu luku, njen bivši suprug Kevin Federlajn je podijelio privatni snimak koji je nastao tokom njihovog zajedničkog života.

„U svijetu u kom imaš pravo da koristiš svoja stopala, srce, usta, oči i tijelo da se izraziš kako god možeš. Deklaracija o nezavisnosti… Za ravnopravnost… Čak me nije ni dodirnula, pokrila i držala protiv moje volje četiri mjeseca“, napisala je Spirsova na svom Instagramu.

Pjevačica je potom citirala i Dženifer Lopez.

“Kao što je Dženifer Lopez jednom rekla… Gledaš ravno u tu kameru i kažeš svakoj maloj djevojčici na svijetu da bude glasna i da nikad ne posustane u rasvjetljavanju nepravde! Ovdje sam kako bih podijelila s vama da je sloboda stanje uma! Bog vas blagoslovio”, dodala je pjevačica.

Ubrzo se i Dženifer oglasila.

“Ostani snažna”, napisala je Dženifer na Tviteru nakon što je podijelila objavu koja prikazuje njih dvije na dodjeli nagrada MTV video Music Awards 2001.

Nakon Kevinove izjave da su njihovi sinovi odlučili da nekoliko mjeseci ne viđaju majku, Britni je dodala da je teško biti roditelj sa Kevinom, kao i da su njena djeca bila “puna mržnje” prema njoj.

Ubrzo nakon toga Kevin je podijelio video snimak iz njihove kuće, a pevačicini advokati su osudili ovaj postupak.

“Shvatao on to ili ne, gospodin Federlin nije samo povrijedio privatnost i dostojanstvo majke svoje djece, on je potkopao vlastitu djecu, čiju bi privatnost trebalo štititi”, rekao je advokat Metju Rozengart za “Pejdž Six”.

Kako su strani izvori dodali, on je na ovaj način želio da ukaže da Britni ima mentalni poremećaj, prenosi Nova.rs.

 

 

Ostavite komentar: