Dženifer Aniston snimala film u Parizu: Bilo je teško, Ukrajina je “baš blizu”

Dženifer Aniston rekla da joj je bilo teško u Parizu jer je Ukrajina “baš blizu”.

Dženifer Aniston je dala intervju o novom projektu koji je snimila u Parizu, i mreže su se usijale zbog njenih komentara o Ukrajini! Dženifer (53) je pričala o komediji “Murder mystery 2” i tom prilikom iznijela niz uvrnutih komentara o ratu u Ukrajini.

Dženifer je za “Pipl” govorila o nastavku komedije iz 2019. godine u produkciji Netfliksa, i rekla da joj je bilo teško jer je Pariz “tako blizu” Ukrajine. Razdaljina između Pariza i Kijeva je malo manje od 2.500 kilometara.

“Bilo mi je teško, bio je veliki izazov jer sam tri mjeseca snimala u inostranstvu. Toliko dugo nisam bila razdvojena od svojih pasa još od početka pandemije. Takođe, Ukrajina je odmah tu blizu”, rekla je ona.

“Osjećala sam se tako beskorisno jer snimam komediju u trenutku kada je započet rat u Ukrajini. Ali onda sam podsjetila sebe da je ljudima sada baš to potrebno. Trebaju im komedije, treba im da se smiju i da na minut zaborave na brige”, rekla je ona.

Dženifer je od početka sukoba više puta izražavala podršku Ukrajini. Nije poznato da li se samo nevješto izrazila kada je rekla da je Pariz “odmah blizu” Ukrajine, ili zaista nije znala kolika je razdaljina.

Ostavite komentar: