“Dvadeset mjeseci bez sina…”: Emotivna objava Severine rasplakala mnoge VIDEO

Nakon što joj se dosta toga desilo u posljednje vrijeme, pjevačica Severina uprkos svemu i dalje se bori.

Na svom Instagram profilu pjevačica je posvetila objavu sinu uz emotivne riječi. Mnoge je dirnulo ono što je napisala, kao i izvođenje pjesme koju je poklonila publici.
“20 mjeseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po’ godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama… U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima… Hvala svima na podršci”, napisala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

“Rasplakala si me ponovo“, „U tebi je ❤borca, ne boj se. “Sve će biti dobro“, „Čuvaj sebe i svoje zdravlje i nek ti energija ljubavi koju primaš kroz muziku da snagu i vibraciju da se sve loše odbije od vas i da živite u miru“, samo su neki od komentara na Sevinu objavu.
Podsjećanja radi, Severina je nedavno provela vrijeme sa devetogodišnjim sinom Aleksandrom na Plitvicama gdje su uživali, piše Azra.

Ostavite komentar: