Dupla sreća: Rokvići čekaju prinovu

Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će poželjeti dobrodošlicu svom trećem djetetu. Nakon kćerkice Leone i sina Simeona, porodici Rokvić pridružiće se još jedan član, a zanimljivo je i to da je Nikolin mlađi brat Marko prije samo nekoliko dana sa javnošću podijelio lijepe vijesti, kada je otkrio da on i njegova izabranica Sara čekaju drugo dijete.

Marko i Sara nakon sina Despota dobiće djevojčicu, a još uvijek nije poznato kog pola će biti Nikolino i Bojanino treće dijete.

Marko i Sara nisu mogli da sakriju sreću nakon saznanja da će Despot dobiti sestru, pa su sa javnošću podijelili snimak radosnog trenutka, a Sara je otkrila da im se ispunila velika želja:

,,Kada je Despot bio u stomaku željeli smo dječaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali djevojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vijesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lijepe sporedne stvari koje smo željeli da podijelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama”,  napisala je Sara uz snimak trenutka kada porodica saznaje radosne vijesti.

Ostavite komentar: