“Drugo ljudsko biće”: Ovako se ponašaju znakovi horoskopa kada su ljubomorni

Svi ljudi, i prema tome svi znaci horoskopa, iskusili su trenutke ljubomore.

Znajući da to nije pozitivan osjećaj, većina ne želi da razgovara o tome, često ne priznajući takvo osjećanje. Ali, to ne znači da ne vreba u ponašanju koje ćete, ako širom otvorite oči, moći da prepoznate kad se manifestuje.

Ovan

Kada je ljubomoran, postaje “drugo ljudsko biće”. Nije često ljubomoran i zato ne zna kako time da upravlja. Postaje posesivan i, ako pokušate da ga prebolite, pokušaće da se odbrani time što će vam pokazati da griješite, piše Telegraf.

Bik

Kad je Bik ljubomoran, pokušava da to zadrži za sebe, jer ne voli takvo osjećanje. U tom slučaju, možda ćete primjetiti njegove prekomjerne reakcije i bizarnije ponašanje. Sve će mu izgledati sumnjivo. Razmišljaće o svemu i pokušaće da sazna šta radite po cijeli dan, ne razmišljajući o sebi.

Blizanci

Blizanci će još dugo insistirati na tome da sakriju ljubomoru koju osjećaju jer vjeruju da će, ako o tome stvarno razgovaraju s vama, njihov strah biti potpuno opravdan i da zaista postoji razlog za ljubomoru. Kao dijete, u potpunosti će kopirati vaše ponašanje, a istovremeno neće biti komunikativan partner na kog ste navikli.

Rak

Držaće predavanja o pasivno-agresivnom ponašanju koje je u posljednje vrijeme već toliko u modi. Istovremeno, ponašaće se kao podijeljena ličnost. S jedne strane će vam reći da ga nije briga ako izađete u petak uveče, a sa druge će se predomisliti i pokušaće da monopolizuje vaše interesovanje. Čak će i biti ljubomoran na ono što volite.

Lav

Iz optimizma i ljubavi, odjednom će se pretvoriti u bezobraznog i distanciranog. Pokazaće sva svoja osjećanja. Izgubiće pamet kad god se pojavi kontroverzni problem; plakaće, optužiće vas da ga ne volite, a onda će se ohladiti. Možda će želeti da sve to prikrije lažlju, ili će se ponašati nezrelo.

Djevica

Trudi se da pokaže da je nije briga, ali svejedno joj je stalo. Kad je ljubomorna, povlači se u ćošak i bori se da to sama riješi, pre nego što sve prizna. Naravno, u takvom slučaju “prikupi još mnogo stvari koje joj smetaju”, pa kad ih obelodani, šokira sagovornika koji se pita zašto ih tako dugo nije izgovorila.

Vaga

Vaga koristi ljubomoru da bi vam se približila. Vjeruje da će vam, kad vam pokaže koliko je bolja od bilo koga drugog do koga vam je stalo, prestati da radi stvari zbog kojih je ljubomorna. Ima na umu da ste vi krivi za njenu ljubomoru. Dakle, u početku će biti vrlo brižna prema vama, a ako to ne uspije, otići će u drugu krajnost i koketirati sa “svim što se kreće”.

Škorpija

Čeka da se razbjesni, što je, u njenom slučaju, vrlo lako i brzo. Ona može upasti u paranoju zamišljanja stvari bez ikakvog osnova, ali poenta je da mora da nauči da kontroliše svoje emocije. Pored toga, postaće još introvertiranija i sumnjičavija.

Strijelac

Strijelac ne posjeduje ništa gore od ljubomore, jer kroz nju shvata da je i dalje “zaljubljen”, što mu ograničava osjećaj slobode koji mu je potreban kao ljudskom biću. U početku to neće priznati, ali kad više ne bude mogao da porekne, pokušaće da se pretvara kako bi umanjio svoju važnost i učinio svog partnera “vanvremenskim”.

Jarac

Majstor gunđanja izražava svoju ljubomoru gorkim komentarima o ljubavi, romansi i vezama. Njegova sumnja raste, pokušava da vas iznervira kako bi uvidio šta skrivate od njega i prestaje da brine i navodno prestaje da se trudi u pogledu vašeg odnosa. Da biste ga izvukli iz takvog zastoja, biće vam potreban beskonačni napor, koji možda neće biti neplodan.

Vodolija

Ne voli da bude ljubomorna, jer ljubomora dolazi kao osjećaj koji je suprotan svemu za šta se zalaže: slobodnoj ljubavi i sreći. Ima ogroman talenat da ubijedi svog partnera da mu ne smeta ništa što mu zapravo smeta, i kad se odluči da vas izgubi i upropasti vaš odnos, biće smireniji nego ikad.

Ribe

Ribe stavljaju kraj terminima “nesigurnost” i “osjetljivost”. Kad su ljubomorne, udvostruče takav osjećaj jer će smatrati da moraju da se s nekim takmiče zbog vaše ljubavi. Pored toga, osjećaju da drugi partner možda i nije tako “dobar” za vas, pa smatraju da ljubav treba da potražite kod njih, piše Noizz.rs.

Ostavite komentar: