Dnevni horoskop za 16. avgust: Bik se osjeća zapostavljeno, Ovan uživa u lijepim stvarima

Pročitate dnevni horoskop za svoj znak i pametno isplanirajte ovaj utorak.
OvanPažnje i lijepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lijepim stvarima. Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspjeh ili zadovoljstvo.

Bik

Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrijebite svoje skrivene adute. U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare.

Blizanci

Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je priča za sebe, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno.

Rak

Primjećujete da partner lukavo i vješto ignoriše vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvijek postoji faktor iznenađenja.

Lav

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i karakter. Djelujete vješto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni.

Djevica

Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Pažljivije birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbježna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes.

Vaga

Počinje da vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Ponekad je teško prepoznati tim koji pobjeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče.

Škorpija

Neko određuje pravila ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa zadatom ulogom. Naravno, to vam se ne dopada. Neko vam predlaže neobičnu ideju ili lagodniji način poslovanja. Nema razloga da se ponašate nadmeno ili rasipno u susretu sa saradnicima.

Strijelac

Partner dobro prepoznaje vaše namjere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima.

Jarac

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko mijenja vašu.

Vodolija

Važno je da se osjećate prijatno u krugu porodice. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika.

Ribe

Ne možete da promijenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate teške riječi pred voljenom osobom. Očekujete pozitivan odgovor u rješavanju nekih spornih situacija. Važno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju.

Ostavite komentar: