“Djeda Mraz me nije ispoštovao”: Pjevač iza sebe ostavio najgoru godinu i usrećio sina

Kada je sat otkucao ponoć, čini se da je svima laknulo.

Ušli smo u 2021. godinu i napustili onu koja je svima bila teška u nadi da će ova biti lakša, ljepša i mirnija. Neko ko je imao velike promene u prošloj godini svakako je Darko Lazić.

“Poslije svega što se izdešavalo, za mene je godina propala i godina u kojoj sam doživio najveći gubitak – smrt mog oca. Uz to, poslovni gubitak je veliki jer nije bilo posla i nije se radilo. Očekujem da će 2021. biti bolja u svakom smislu, vjerujemo u ljubav. Doček sam ranije dočekivao radno, a ovog puta u ponoć sam bio sa svojima.

Imam dosta želja, ali to bih zadržao za sebe kako bi se ostvarilo. Što se tiče Djeda Mraza, odavno sam prestao da vjerujem u njega jer me nije ispoštovao. Tražio sam mu nekoliko centimetara u visini, ništa mi nije dao. Htio sam još malo da porastem, ali od toga nema ništa kao što vidite. Nije mi ispunio želju”, rekao je Darko kroz osmijeh. Ipak, on je zbog sina Alekseja postao nakratko Djed Mraz i priredio mu čarobnu bajku u njihovom domu.

Lazić je pokazao da kod njega vlad apraznična euforija, pa je tako podijelio ukrašen dom, poklone i skocaknu Marinu.Nova godina je stigla u njihov dom uprkos tragediji koja ih je zadesila nedavno.Ovo je izmamilo osimjeh na lice malog Alekseja koji je uživao, piše Pink.

Ostavite komentar: