Đanijeva Slađa pokazala kako se oporavlja nakon operacije: Ovo je moj lijek FOTO

Supruga pjevača Radiše Trajković Đanija, Slađana Trajković operisala je tumor bubrega, a sada je napustila bolnicu.

Vijest o njenoj bolesti i operaciji šokiral je javnost. Sada se Đanijeva žena oglasila putem svog Instagram naloga i tom prilikom otkrila ko joj najviše znači u teškim trenucima i pomaže da što prije ozdravi:

“Ovo je moj lijek najbolji, moja kruškica”, napisala je Slađa u opisu fotogarfije na kojoj pozira sa svojim unukom i psom. Njih troje odmaraju na kauču, a unuk je sve vrijeme ležao na bakinim grudima. Nema sumnje da joj njegova ljubav itekako pomaže u procesu oporavka.

Podsjećanja radi, Slađa i Đani u braku su dvije decenije i imaju troje djece, a prije nekoliko mjeseci dobili su i unuka od najstarijeg sina. Bebi su dali ime Nikola po Slađinom sinu iz prvog braka. Inače, oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a pjevač je više puta iznosio detalje iz njihovog braka.

“Prelijepa je. Mi smo 22 godine u braku, imamo troje djece. Mi volimo da se šalimo. Funckcionišemo odlično i svakom bih poželio da ima takvu suprugu i takav odnos sa suprugom”, ispričao je pjevač jednom prilikom, prenosi Alo.

Ostavite komentar: