Đani bez dlake na jeziku: I Đorđe bi dao sve da pije iz cipele za 10.000 evra

Folker Radiša Trajković Đani žestoko je potkačio kolegu Đorđa Davida, koji ga je prethodno isprozivao jer je na tezgi zarad bakšiša pio alkohol iz nošene cipele, pa tvrdi da je rokeru san da za veliki novac uradi istu stvar.

Đani je ispričao da mu nije jasno zašto je Đorđu zasmetalo to što je pio iz nošene obuće da bi ispoštovao domaćina i goste, pa mu je poručio da se više bavi svojim životom i da njegov ne komentariše.

“Đorđe bi dao sve na svijetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cijenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lijepo u društvu koje vas okružuje. Đorđe je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Imam zdravu i skladnu porodicu, nemam trzavica, hvala Bogu, dobro radim, pa i nemam vremena da ih trošim na stvari koje me ne zanimaju. Gledam sebe i svoje dvorište, ali kad me neko iznervira tako glupim komentarom, ne mogu da ne reagujem”, rekao je Đani za “Svet” prenose mediji.

Folker je potom za ispričao da je bezbroj puta svjedočio situacijama gdje njegove kolege rade i luđe stvari zarad bakšiša, ali da nikada ni u koga nije upirao prstom.

“Poznato je da često radim sa Janom, Darkom Lazićem, Andreanom Čekić i drugim ekipama, a zajedno obično pogađamo tezge koje su van Srbije, svuda po dijaspori. Na tim proslavama se svašta dešava, domaćini se napiju, opuste se previše, ali se tada uzimaju najbolje pare. Dešavalo se da nas gosti sa domaćinom nose na ramenima, kite hranom i predjelom, da nam stavljaju evre u gaće, ma sve! To je samo dio proslave, nema tu zle krvi niti nas bilo ko od domaćina ne poštuje time. Svako ko nas pozove spreman je i da dobro plati, tako da meni nisu jasni ljudi koji su spremni da osude, a da i ne znaju kako stvarno stoje stvari”, priča folker i dodaje:

“Ne znam da li ste primijetili, ali se obično manje zvijezde lijepe za ove veće. Rijetko se desi da je obrnuto. Ko non-stop radi, nema vremena da se bavi ovakvim stvarima, fokusira se samo na svoj uspjeh i takmiči se samo sa sobom”.

Ostavite komentar: