Divna vijest: Porodila se pjevačica, za djevojčicu izabrala ime hebrejskog porijekla

Milena Vučić, pjevačica, porodila se sinoć i na svijet donijela djevojčicu Saru za koju je izabrala ime hebrejskog porijekla.

Njen partner, filmski i televizijski producent Nikola Burovac, bio je presrećan zbog divnih vijesti. Ime Sara označava kneginju, vladaricu, ženu visokog ranga.

Podsjećanja radi, Milena je 2007. objavila prvi album za Željkovu diskografsku kuću “Minacord”nakon čega je ostvarila veliki uspjeh. Hitovi sa ovog albuma koji se i danas mogu čuti na radio stanicama su “Luče” i “Na talasima”.

Milena se u međuvremenu udala za kolegu Nikolu Burovca i to na svoj dvadeset šesti rođendan, a danas imaju i sina. Jedno drugom su se zavjetovali na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Save na Vračaru. Pred stotinak zvanica mladenci su izgovorili sudbonosno “da”, a posebnu atmosferu na vjenčanju stvarao je crkveni hor, koji svojim pjevanjem nikog nije ostavio ravnodušnim.

Crnogorska pop pjevačica je i za tu priliku ostala dosljedna svom stilu. Ona nije obukla vjenčanicu, već bijelu haljinu do kolena, bež sako i svijetloplave cipele, o čemu se danima pričalo, piše Kurir.rs.

Ostavite komentar: