Dijamant zasijao na ruci: Šarapova pokazala ogroman vjerenički prsten FOTO

Teniserka je uživala u ručku u Los Anđelesu i pokazala ogroman vjerenički prsten.

Teniserka Marija Šarapova (33) prije samo nekoliko mjeseci potvrdila je vjeridbu sa Aleksanderom Gilksom (41), britanskim biznismenom.
Gilks se bavi trgovinom umjetnikih dijela i osnivač je Paddle 8, male digitalne aukcijske kuće o kojoj se mnogo pisalo u negativnom kontekstu. Kuća je i bankrotirala 2020. godine, a kako se navodi, duguje desetine hiljada dolara Džastinu Biberu, Džej-Ziju i mnogim drugim poznatim ličnostima.
Takođe, postoji veza između Gilksa i kraljevske porodice. Sa princom Vilijamom je pohađao koledž, a prije vjeridbe sa Marijom, bio je u braku sa dizajnerkom Mišom Nonom, istanutom ličnošću kraljevskog svijeta. Nakon te veze, oženio se nasljednicom naftne kompanije Mike Hess, za koju se vjeruje da je upoznala Megan i Harija.
Šarapova je bila vjerena za košarkaša Sađu Vujačića, prenosi b92.
Marija i biznismen počeli su da se zabavljaju 2018. godine, a 2020. teniserka je najavila da se povlači iz svijeta sporta.
Gilks je Mariju zaprosio dijamantom za koji se vjeruje da ima između pet i sedam karata. Nevjerovatna čistoća smaragdnog reza dijamanta koji je postavljen u okvir od žutog zlata. Prsten izgleda moderno, minimalistički, ali istovremeno ima i vintedž notu.

Ostavite komentar: