Digla se “velika prašina”! Karleuša isprozivala Prijovićku, reagovao Popović

Nakon prve epizode sedamaneste sezone najpopularnijeg muzičkog šou programa “Zvezde Granda” digla se velika prašina, pogotovo nakon što je Jelena Karleuša izjavila da je emitovanje njenog koncerta na kanalu Prve televizije bilo gledanije od Grandovog šoua koje je publika pratila u subotu uveče na Pink televiziji.

“Od 2004. godine do pojave Jelene Karleuše u ‘Zvezdama Granda’ dobro znate koga smo izveli na muzički put. Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Darko Filipović, Milica Todorović, Dušan Svilar, Rada Manojlović, Darko Lazić, Amar Gile, Aleksandra Bursać, pa svi oni su bili prije Jelene”, rekao je Popović, a potom se dotakao jedne od najvećih estradnih zvijezda u Srbiji – Aleksandre Prijović koju je Karleuša isprozivala u medijima.

“Aleksandra Prijović! Pa ljudi molim vas! Jelena je uvijek govorila u emisijima „Šta vrijede Zvezde Granda kad niko od njih nikakav koncert nije napravio?“ Evo Aleksandra Prijović organizuje. Jelena je za njen album rekla da je ‘šit’ i da je na nivou 2001. godine i da to ništa ne valja!”, otkrio je Popović.

“Onda je juče u Jutarnjem programu rekla ‘Pa šta Arena, molim vas, vi sad u Areni prodate 2, 3 hiljade karata i odmah zakažete drugi koncert, ostalo podijelite pa zakažete treći’. Evo ja sad kažem zvanično, Aleksandra Prijović ima tri koncerta u Areni, 28-og, 29-tog i 30-og septembra, a prodato je zvanično do sinoć, a to može i da se provjeri, 45. 000 karata! Koliko Arena može da primi? Po 15.000”, naveo je Popović, piše Grand.rs.

Ostavite komentar: