Depresija, nesanice, loša krvna slika… Tanja Savić o braku nema ni jednu lijepu riječ

Popularna folkerka Tanja Savić otkrila je kakav je njen trenutni emotivni status, kao i da li će opet stati na ”ludi kamen”.
“Moj emotivni status je diskutabilan. Nemam pratnera, ali kao što vidite, sijam i sigurna sam da će ta moja energija privući nekog i da će se opet desiti ljubav. Što se tiče ”ludog kamena”, više nikada neću stati na isti. To više nije za mene”, rekla je Tanja.
Ona se prisjetila i teškog životnog perioda, kada je živjela sa suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dugo vodila bitku oko sinova, koje je bez njenog znanja odveo u Australiju.
“Nikada svojevoljno nisam željela da odustanem od muzike. U jednom periodu života sam bila toliko anksiozna i depresivna da sam se osjetila uplašeno. To se desi kad imate partnera koji vas kontroliše toliko da vi postanete njegova marioneta. Za svakakva dešavanja u životu, za sitnice, vi pitate partnera za dozvolu. Ja sam u tom trenutnu izgubila sebe”, priseća se Tanja i dodaje:
“Odlučila sam da se spasim. Depresija, nesanice, loša krvna slika… Sve sam to preživjela. Sada je to iza mene jer sam odlučila da sebi moram sa pomognem i da se promijenim”, rekla je Tanja u emisiji ”Premijera – Vikend specijal”, piše Blic.

Ostavite komentar: