Darko o svađi sa Marinom: Nije našla nikakve poruke da sam je varao, niti smo raskinuli vjeridbu

Turbulentan odnos Darka Lazića i njegove vjerenice Marine Gagić posljednjih dana bio je glavna tema medija, a sada je pjevač konačno progovorio o svađi koja se dogodila.

Šuškalo se da je Marina Darku pronašla prepisku sa bivšom djevojkom, ali Lazić tvrdi da to nije tačno.

“Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli vjeridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedjelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta vjeridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gdje nema svađe nema ni ljubavi”, izjavio je pjevač za Telegraf.

Lazić tvrdi da su priče o raskidu vjeridbe potekle iz sela jer ga pojedini mještani ne vole, iako on njih poštuje, i ističe da smatra da su pojedini ljubomorni na njega.

“Ne vole me svi u selu, vjerovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam bilo kome zamjerio u selu, poštujem moje mještane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki… Ima nas raznih”, ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije, odnosno, “korona žurkama” na kojima se više puta pojavljivao.

“Pjevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pjevača pjeva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pjevao, pa ‘ajde. Odem kao gost, a gdje god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpjevaš jednu, dvije pjesme, jer sam pjevač. Druge pjevače ne diraju, a Darko pjeva na korona žurkama. Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon”, rekao je Lazić.

Ostavite komentar: