Darko Lazić iskreno: Ne smijem da se drogiram, ne smijem da jedem, je l’ mogu bar da pijem

Pjevač Darko Lazić otkrio je detalje o duetu koji je snimio sa kumom Andreanom Čekić, ali i progovorio o porocima.

Darko kaže da je siguran da će njegova i Andreanina pjesma doživjeti veliki uspjeh.

“Estrada će jesti bijelu čorbu, znate, to vam je ono poslije daća. Sad je malo došao i red na nas da rokamo. Znate šta, odlučio sam da se ne foliram. Kome ja, bre, više da se foliram. Imam dvoje djece, dvije žene. Shvatio sam da ovi koji imaju jezičine bolje prolaze. Zamisli na sav ovaj moj uspjeh još da imam i jezik. Pa bio bih Rokfeler. Odlučio sam da budem ovakav, dakle, što na umu, to na drumu. Moja kuma i ja možemo da pjevamo na panju, biće dobro, a ni spotovi više ne moraju da mi budu visokobudžetni. To kao kola, ludilo, idemo, ne! Ima spot da snimam u kukuruzu. Oni koji nemaju, e oni neka snimaju te visokobudžetne spotove”, rekao je Lazić za Kurir.

Pjevač je posljednjih mjeseci izgubio više od 50 kilograma, a iako vodi računa o ishrani, alkohola, kako kaže, ne može u potpunosti da se odrekne.

“E sad treba da dođe rakija. Ne smijem da se drogiram, zabranili su mi, ne smijem da jedem, je l’ mogu bar da pijem? Kad sam jeo, kažu: ‘Evo ga vepar’, kad sam se drogirao, bio sam narkoman, sad kad pijem, vjerovatno sam alkoholičar. Eto, ne drogiram se, samo vikendom. I to kokain, naravno. Šalu na stranu, pa sve su mi zabranili, moram bar da popijem”, rekao je Darko, pa dodao:

“Ne biram šta pijem, ja sam ozbiljna pomijara. Popijem pet čašica rakije i ja sam mortus pijan. Danas sam, recimo, u pet sati pojeo čorbicu i to je to. Nisam ništa pio i jedem samo jednom dnevno. Jedino što sam počeo abnormalno da pijem energetsko piće. Moj meni je riba, čorbica, pire, smoki, kikiriki, e to je to. Kada bih pojeo tijesto ili mijeso, ispovraćao bih se”.

Ostavite komentar: