Danijela iz gradića nadomak Banjaluke iskrena: Fudbal remeti pripreme za izbor za najljepšu djevojku u Srpskoj

Izbor za najljepšu djevojku Republike Srpske održaće se 10. decembra u Bijeljini. U finalu je 30 djevojaka, a među njima je i ljepotica iz Kneževa. 

Danijela Veleušić za BL portal otkriva da je zbog ovog događaja uzbuđena kao nikada do sada. Neke od djevojaka protiv kojih će se boriti za titulu najljepše u Srpskoj poznaje, neke ne.

Ipak, iskrena je te nam priznaje da se, prije svega nada dobrom provodu, druženju i uspomenama o kojima će pričati čak i svojim unucima. Nestrpljivo čeka da upozna čak i one djevojke sa kojima ranije nije imala priliku da se druži.

“Drago mi je što ćemo se družiti na jednom vrhunskom takmičenju kao što je izbor za Miss RS”, kaže ona.

U toku je glasanje preko FB lajkova na stranici Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i putem poruka.

“Ja sam pod rednim brojem 27. i ovim putem pozivam drage ljude da glasaju za mene. Nemam prevelika očekivanja. Vidjela sam slike djevojaka i zaista sve su prelijepe. Sigurna sam da će druženje sa njima biti prelijepo”, priča nam Danijela.

Takmičenje se bliži. Vremena za pripreme sve je manje, a Danijelu u ostvarenju njenog životnog sna koči, vjerovali ili ne, fudbal. Mlada ljepotica obožava ovaj sport, pa ni ne čudi da vjerno prati Svjetsko prvenstvo.

Ne propušta niti jednu utakmicu, a zdušno navija za Srbiju.

“Nadam se prolasku u sljedeću fazu, pa eto, vidjećemo šta će biti. Svakako ispratiću sve bez obzira na plasman”, govori Danijela kada je Svjetsko prvenstvo u fudbalu u pitanju.

S druge strane, što se tiče takmičenja koje ima veliku ulogu u njenom životu, priznaje da za sada nema tremu. Nada se da će tako i ostati.

“Kao i svaki put daću sve od sebe da budem dobra, na kraju najvažnije je da sam ja zadovoljna, onda će biti zadovoljni i porodica, prijatelji i ostali”, kaže Danijela za BL portal.

Ostavite komentar: