Danas počinje vladavina Strijelca: Ova 3 znaka su nadrljala, sve im kreće naopako

Vladavina Strijelca počinje danas, 24. novembra, i kako najavljuju astrolozi, mnogim pripadnicima Zodijaka to donosi mirniji period i sjajne prilike

Ipak, za tri znaka ovaj period biće poprilično naporan i to za Bliznace, Djevice i Ribe.

Blizanci

Blizanci će osjećati da ne mogu da predahnu, a najviše poteškoća će imati u odnosima s okolinom. Osećaće da je sve što kažu ili naprave pogrešno i da se stalno moraju zbog nečega izvinjavati. Biće siti toga da ih neko stalno kritikuje, iako će, ruku na srce, davati dosta povoda za to jer će biti neorganizovani, skloni kašnjenju i kršenju obećanja. Trebalo bi izbjegavati ishitrene odluke.

Djevica

Porast porodičnih i kućnih obaveza će oduzeti dosta vremena i energije Djevicama pa će se stalno osjećati iscrpljeno i neće biti zainteresovane za druženje.

Često će biti nervozne i napete, a to bi moglo eskalirati do svađe s članom porodice. Trošiće više novca nego inače. Iako će ih to frustrirati, neće moći odoljeti šopingu jer će im pružati kratkotrajno zadovoljstvo.

Ribe

Ribe će se suočiti s poslovnim poteškoćama. Ako su nezadovoljne na poslu, naredne sedmice to će još više naglasiti pa će biti primorane donijeti odluke koje odlažu.

Biće frustrirane, umorne i zajedljive pa su očekivane rasprave s okolinom, a posebno će biti napeti s autoritetima, recimo sa šefom, profesorom ili roditeljima, piše Luftika.rs.

Odbijaće da poštuju pravila, a to im može donijeti probleme.

Ostavite komentar: