Da li ste među njima? Ovi horoskopski znaci definitivno se najbolje ljube

Veliko je pitanje koliko se od muškarca očekuje da ima “šlifa” za poljupce.

Lav

Muškarac Lav emituje jako dobru energiju, a to se najlakše osjeti kroz poljubac! Usne su njegovo najjače oružije sa kojim raspolaže. Prirodni talenat koji posjeduju, zaista je čaroban i oni se time diče i ponose. Čak i da ste riješili da se sa njime poljubite, iz čiste dosade, nakon poljupca, počećete da se zaljubljujete, jer on to radi najbolje! Neće vas ostaviti ravnodušnom, i sve i da je kratak poljubac u pitanju, željećete da se ponovi i da tu „magiju“ osjećate još, iznova i iznova. Ljubljenje sa njime, san je svake senzualne žene!

Škorpija

Muškarac rođen u znaku Škorpije se ljubi najbolje na svijetu. To je gotovo jedini čin razmene energije sa suprotnim polom, kome ne pristupa na sebičan način. U svim ostalim segmentima, on biva sebičan. Inače on sam istinski uživa u poljupcima i tom prilikom voli da vodi igru. Partnerka tu postaje samo „stativa“, koja zapravo i ne mora da priželjkuje neku veću ili fantastičniju ulogu tom prilikom. Njeno je samo da se prepusti, a on će sve da radi sam. Ovo je muškarac nakon koga, svaka žena može da sakupi dobar niz štosova koje kasnije može da primjeni u cilju fasciniranja nekog svog novog, narednog emotivnog partnera, piše astrosavet.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Riba, može da se smatra „najlukavijim“ pri ljubljenju. On uvijek može raditi ono što ne očekujete, pa je taj faktor iznenađenja koji on emituje, zaista izuzetno velik. I sam događaj poljupca kod njega može da bude iznenadan, što je u velikoj mjeri dovoljno da se neke stvari dovedu do maksimalnog užitka. Svaka žena koja se ljubila sa muškarcem u znaku Riba, pamti to kao poprilično nezaboravno iskustvo, koga se rado sjeća. Ovaj muškarac jednako dobro barata kako usnama, tako i rukama, pa se kod njega poljubac u kome vam neće dodirivati kosu ili na neki drugi način stimulisati vaše tijelo gotovo i ne računa kao poljubac, a sve ovo ih definitivno svrstava u katergoriju majstora za poljupce, piše Noizz.rs.

Ostavite komentar: