Da li ste među njima: Evo kakvu ljubavnicu bira muškarac, na osnovu horoskopskog znaka

Ko će mu biti životna saputnica određuju prema astrologiji raspored planeta u natalnoj karti, ali i znak i podznak, kao i neke planete koje igraju ključnu ulogu u ljubavnim odnosima.

Međutim, kada odluče da varaju, muškarci rođeni u različitim znacima Zodijaka imaju svoj tip ljubavnice.

Ovan

Muškarac rođen u ovom vatrenom znaku za ljubavnicu bira uspješnu i samosvjesnu ženu.

Njega privlači nezavisna i samostalna žena koja voli avanture i raspoložena je za razne izazove u krevetu.

Bik

Muškarac Bik nikada ne bi prevario ako se nije potpuno zaljubio. Ako nađe ljubavnicu, vjerovatno će se u nekom trenutku tom ženom i oženiti.

Idealna ljubavnica muškarca Bika je žena koja koja voli luksuz. Ona je jedna od onih žena koje ulaze u prostoriju isijavajući senzualnost i erotičnost.

Nema mnogo ženskih prijatelja i biće veoma predana i pomalo podređena svom muškarcu.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom vazdušnom znaku nemaju dobru reputaciju kada je u pitanju varanje. Oni vole takve igre, vole da imaju mnogo različitih partnerki koje će im dati mentalnu stimulaciju.

Žena koju će Blizanci uzeti za ljubavnicu je veoma pametna, čak i briljantna.

Ona je izvanredan govornik i vjerovatno doktor ili profesor na fakultetu. Vole da porovode vrijeme sa njom, jer ona ne samo da može da ga prati, već ga intelektualno i prevazilazi.

Rak

Ljubavnica Raka je njegov terapeut, žena koja se ponaša poput mame i njegovateljice.

Kada su zajedno, on provodi pola vremena žaleći se, kukajući i plačući u njenom krilu. Muškarac Rak se ponaša prema svojoj ljubavnici kao što se ponaša i prema svojoj ženi. Zašto onda vara? Da bi ima „dva ramena za plakanje“.

Lav

Tip žene koju bi Lav uzeo za ljubavnicu je dama na poziciji koja može da mu pomogne u karijeri.

Osjeća se kao da ga zaista razumije dok mu stalno daje komplimente. Njegova ljubavnica je veoma dobra u krevetu, spremna na iznenađenja i na pohvale koje će nahraniti njegov ego i staviti ga u centar pažnje.

Djevica

Ako muškarac Djevica ima ljubavnu aferu, njegova supruga to vjerovatno nikada neće saznati. On je misteriozan i diskretan i neće dozvoliti da to stigne do žene kojoj se zavjetovao na „ljubav do groba“.

Tip žene koju muškarac Djevica priželjkuje za ljubavnicu mora biti savršen, po njegovim standardima, jer su Djevice sklone perfekcionizmu. Izgledaće sjajno, biće pametna i učiniće da se muškarac Djevica osjeća željeno i da mu se dive.

Vaga

Muškarci Vage se u prevarama odlično nalaze. Oni uspijevaju da “naprave” situaciju takvom da se obje žene u njegovom životu osjećaju voljenima i da nijedna ne bude povrijeđena.

Vaga za ljubavnicu bira ženu koja ima stila i koja je šarmantna.

Da bi osvojila Vagu koja već pliva u bračnim vodama, žena mora da voli duhovnost. Muškarac Vaga često je sklon da laže svoju ljubavnicu kako će se zbog nje razvesti.

Škorpija

Škorpije nisu veliki bludnici, pa ako imaju ljubavnicu to je iz nekog ubjedljivog razloga, poput potrebe za većom strašću.

Ljubavnica muškarca rođenog u znaku Škorpije je dominantna žena, koja se ne plaši njegovih apetita u krevetu i ne oklijeva da ispuni njegove najskrivenije želje.

Strijelac

Strijelčevi varaju kada osjete da je njihova veza ušla u rutinu, pa u tome nalaze alibi za svoje postupke.

Nije neobično da Strijelac ima veliki broj žena u različitim gradovima širom svijeta, posebno ako njegov posao zahtijeva putovanja.

Ljubavnica Strijelca možda i ne zna da igra tu ulogu u njegovom životu.

Jarac

Jarčevi su časni, pa će prije napustiti vezu nego prevariti. Međutim, ako bi se ipak odlučili za avanturu, ljubavnica bi im bila potpuna suprotnost njihove žene.

Njima može da se desi da se izgube u prevari i da ih privuče neka neodgovorna i promiskuitetna žena ili neko koga bi, po mišljenju Jarca, trebalo spasiti.

Vodolija

Vodolije će varati samo ako misle da ih partner vara. Žena koju oni biraju za ljubavnicu je pametna, neobična i kreativna. Ova žena će natjerati muškarca Vodoliju da joj se prepusti. Biće veoma emocionalna i smirena.

Ribe

Muškarci Ribe vole da imaju tajne ljubavne veze, pa nije mala vjerovatnoća da će naći ljubavnicu.

Njegova ljubavnica je samouverena i sebična, pa će muškarac rođen u znaku Ribe morati da joj posveti veliki dio svog vremena.

Ostavite komentar: