Da li ste jedan od njih: Ovo su najposesivniji znakovi horoskopa

Iako se čine kao dominantni, u sebi kriju nesigurnost i zbog toga su bolesno posesivni prikazuju kao jaki i dominantni, ova dva horoskopska znaka u sebi kriju slabost, nesigurnost i nepovjerenje. Upravo zbog toga su bolesno posesivni, a to ćete saznati samo kada ih dobro upoznate.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj egoističnosti, a to se ogleda i u ljubavnim odnosima. Partneru su spremni pružiti mnogo ljubavi, podrške i slobode, a isto to očekuju i od njega. Poštovanje je na listi najvažnijih stavki za jednog Ovna, te ako osjete da nisu bitni i cijenjeni, spremni su pustiti kočnicu i kažu najgore riječi koje jednostavno ne mogu kontrolirati. Ljubomora je veoma izražena, te u situacijama kada osjete da su ugroženi postaju veoma posesivni i nakon oštrih prepiriki i osjećaja nepovjerenja brzo se mogu početi udaljavati od vas.

Rak

Pripadnici ovog znaka su veoma posesivni – od partnera zahtjevaju mnogo ljubavi, poštovanja, požrtvovanja… Najveća mana ovog znaka je česta promjena raspoloženja, te imate osjećaj da im nikada ne možete udovoljiti. Kao pravi emotivci oni često “mjere i reži” riječi koje će izgovoriti, ne shvaćajući da ne funkcioniraju svi na taj isti način. Ovim znakom vlada Mjesec, koji simbolizira intuiciju i jake emocije, te ih uvijek upozorava kada je njihov odnos s partnerom ugrožen, zbog čega su Rakovi posesivni i sumnjičavi.

Ostavite komentar: