Čuvajte svoje živce: Horoskopski znaci koje nerviraju i najmanje sitnice

Mislite li da ste razdražljivi, mrzovoljni, čangrizavi ili zlovoljni? Nervira li vas i najmanja sitnica? Ako je odgovor potvrdan, dobro zagorčavate život svima oko sebe, kao i oni vama. Riješenje? Muzika, joga, meditacija, kupka, vježbe disanja… Sve vam to može pomoći u postizanju spokoja i podizanju raspoloženja.

Škorpija

Prilično je osjetljiva, međutim svoju ranjivu stranu skriva pod maskom mrzovolje i čangrizavosti. Ne želi da drugi vide njene slabosti. Ako je neko iznevjerio i povrijedio ili je neki aktuelni događaj probudio stare bolne emocije, biće nevjerovatno mrzovoljna i neraspoložena. Iz njene će glave kuljati negativnost koja će uticati na sve u okruženju.

Rak

Ponajviše ga nerviraju uvrede, zanemarivanje, odbacivanje i porodični problemi. Uoči li da je neko njima blizak ugrožen, neće stajati skrštenih ruku, nego će se umiješati. Međutim, ni u žaru borbe neće moći da  sakriju mrzovolju i gorčinu. Upada u slično stanje ako mu neko uskrati ljubav ili mu pokaže da nije dobrodošao u neko društvo.

Jarac

Kad je u osjetljivoj fazi i najmanja ga sitnica ljuti i smeta mu – od buke i promjene temperature do jakog ili slabog svijetla. Tada mu se zlovolja toliko jasno vidi na faci da se svi prepadnu. Jarac će najbolje savladati to stanje ako se okrene samom sebi. Potrebna mu je samoća i odvajanje od spoljnog svijeta da bi obradio i razgradio bolne emocije.

Djevica

Postaje mrzovoljna ako joj se naruši radna atmosfera, ako se našla u neizvjesnoj situaciji ili ako oko nje vladaju nered i manjak higijene. Djevice su u stanju da se kotrljaju u mrzovolji dok im ne bude muka. Budući da su vrlo vješte u pronalaženju riješenja, poželjno je da se suoče s izvorom svoje mrzovolje i obračunaju se s njim.

Ribe

Osjećaju se nesrećno i potonulo ako su uočili nekakvu nepravdu prema sebi ili nekome iz bliže ili šire okoline. Budući da je nepravda sveprisutna, Ribe su vrlo često čangrizave. Poželjno je da Riba u takvom stanju pronađe kreativan ventil izražavanja i pretvaranja negativne energije u umjetničko delo. Makar niko drugi ne saznao za njegovo postojanje, piše Tportal.

Ostavite komentar: