Cifra o kojoj mnogi mogu samo sanjati: Koliko folk diva Ceca zarađuje od nastupa?

Svetlana Ceca Ražnatović tokom jula i avgusta imaće ukupno deset koncerata u regionu, a ako se uzme u obzir da je njen prosječan honorar 30.000 evra, to znači da će ona biti bogatija za 300.000 evra.

Prethodnih dana već je imala nastupe u Ljuboviji, gdje je pjevala pred nekoliko hiljada ljudi na otvorenom, i to po najvećem pljusku, a nekoliko dana kasnije pjevala je u jednoj budvanskoj diskoteci.
Do kraja mjeseca imaće još jednu tezgu, u Vrnjačkoj banji na stadionu, dok će u avgustu imati još sedam koncerata. Posjetiće Jugovo, Svrljig, Sokobanju, dva puta Makedoniju, Leskovac i ponovo će gostovati u Crnoj Gori. Za tih deset nastupa, kako se saznaje, zaradiće čak 300.000 evra, što je svakako rekord kad su u pitanju ljetne turneje domaćih zvijezda.
Jedno od prvih neplaniranih slavlja na kom je Ražnatović pjevala bila je u čast Novaka i Jelene Đoković, nakon što je teniser osvojio titulu na Rolan Garosu.
Navodno, kako smo čuli, za to nije uzela honorar. Ona je tada, između ostalog, otpjevala i svoj veliki hit “Tačno je”, a na snimcima koji su kružili društvenim mrežama, mogli smo da vidimo kako Novak i Jelena uživaju u provodu uz Cecine pjesme, piše expresstabloid.ba.

Ostavite komentar: