Četiri horoskopska znaka čeka sudbinska odluka

Venera je 29. septembra ulšla u znak Vage i tamo će biti sve go 22. oktobra 2022. godine.

Venera će boraviti u svom sjedištu, u znaku Vage od 29 septembra do 23 oktobra. U tom periodu mnogi će osjetiti blagodet ove Venere posebno oni koji imaju Sunce, Mjesec ili Veneru u znaku Vage ili imaju podznak u ovom vazdušnom znaku.

Ova energija donosi da se osjetimo voljeno i prihvaćeno od strane partnera ali najbitnije osjetiti ljubav prema sebi i osjećati se dobro u svojoj koži. Zadatak ove Venere je da napravi balans u našem emotivnom životu i da razumijemo da je davanje sebe i ljubavi isto toliko važno koliko voljeti i poštovati sebe i imati svoje granice u emotivnom smislu.

Kod Ovnova ova energija se aktivira direktno kroz partnersko polje i ukazuje na moguće sukobe. Jako je važno razumjeti sukob kao neminovnost koja prolazi i iz koje se jako brzo izlazi.

Bikovima je ovo veoma zanimljiv period jer aktivna Venera u ovom znaku donosi im veoma dobre aspekte na planu ljubavi i jako lijepo razumijevanje što se tiče partnerskog odnosa. Mlađi Bikovi će doživjeti ljubavnu ekspanzija.

Što se tiče Blizanaca za njih je ovo veoma intenzivan emotivni period posebno zbog uticaja Marsa u Blizancima. Mnogi Blizanci će pokrenuti nove ljubavne priče sa osobama u znaku Jarca ili Djevice.

Rakovima je dosta prošlosti i ova Venera stavlja tačku na mnoge nekvalitetne osobe ili kontakte iz prošlosti. Najbitnije je usresrediti se na sebe i na trenutna ljubavna dešavanja.

Lavovi će biti veoma pozitivno podstaknuti energijom ove Venere i donijeti jako važne odluke do kraja oktobra. Najvažnije je što će poštovati maksimalno sebe i svoje želje i potrebe.

Kad su u pitanju Djevice, za njihova Venera predstavlja pravo olakšanje. Dok je Venera bila u njihovom znaku imali su osjećaj da ništa se ne pokreće onako kako treba ili kako ocekuju. Tokom oktobra moguća je nova ljubav.

Svi pripadnici ovog znaka, znaka Vage imaju tu čast da osjete jako lijepe uticaje ove Venere u njihovom znaku. Mnogi će se okrenuti bivšim ljubavima a oni koji su u stabilnim vezama imaju mogućnost jako lijepih i kvalitetnih odluka do 20 oktobra.

Kad su u pitanju Škorpije, ova Venera aktivira njihovo polje tajni tako da je moguće da se aktiviraju osobe iz prošlosti ili koje su zauzete. Savjet za njih je da ne dozvole da li ih prošlost okupira posebno kada je u pitanju strast.

Za sve Strelčeve ovo je veoma dobar period posebno ako planiraju neko lijepo ljubavno putovanje. Aktivna Venera u njihovom horoskopu donosi osjećaj slobode i osjećaj prihvaćenost i u partnerskom odnosu.

Što se tiče Jarčeva za njih je ova Venera pomalo napeta i nejasna pa je partnerski odnos podložan promjenama i sukobima. Mnogi od njih će pokušati da izbjegnu rasprave što je možda najbolji način da se riješe trenutne krize u ljubavi.

Vodilijama veoma prija ova energija jer vazdušni znaci Vaga i Vodolija najbolje se slažu. Ovo se odnosi na pokretanje novih emotivnih ali poslovnih planova između dvoje koji su emotivno povezani.

Riba uvijek teži harmoniji kada su u pitanju emocije, ali u ovom slučaju najvažnije je prepoznati da li i koliko treba praviti kompromis kada su u pitanju odnosi sa partnerom.

 

 

Ostavite komentar: