Ćerka Snežane Savić: Nisam išla u školu jer se majka skidala pred kamerama

Slavna srpska glumica Snežana Savić iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu koja je je njena slika i prilika.

Ćerka Snežane Savić rođena je 1980. godine i prilično je uspješna, o čemu svjedoče brojne uloge u kojima se oporbala. Naime, publika je imala prilike da Anitu Lazić gleda u serijama “Zvjezdara”, “Seljaci” i “Sve za ljude”.

Anita je koračala majčinim stopama izvjesno vrijeme, ali je ipak odlučila da se oproba u svijetu novinarstva, te je jedno vrijeme radila kao voditeljka, što je i bilo logičan slijed događaja, sudeći po tome da je završila Fakultet političkih nauka, odsek – novinarstvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anita Lazic (@anitalazic)

Inače, Anita je jednom prilikom rekla kako joj ranije nije bilo prijatno što njena majka ima slobodnije scene na malim ekranima.

– Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu – rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anita Lazic (@anitalazic)

Danas kada su obje zrele žene čvrsto se podržavaju na svakom koraku, ali Snežana je krajem prošle priznala da još brine za svoju uveliko odraslu nasljednicu.

– Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često umije da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovdje nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično” – iskreno je rekla glumica, prenose “Novosti”.

 

 

Ostavite komentar: