Ćerka Monike Beluči ljubi zgodnog manekena: Mnogi ih smatraju najljepšim parom na svijetu

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, Deva Kasel, uspješno se bavi manekenstvom i već privlači veliku pažnju javnosti iako ima tek 17 godina.

Osim u karijeri, Deva blista i na ljubavnom planu budući da je u dugoj vezi sa Lukom Salandreom koji je takođe usphešan model.

Njih dvoje su se zajedno prvi put pojavili 2021. godine na modnoj reviji brenda čije je Deva zaštitno lice, a sada su ih paparaci fotografisali i na ulicama Rima.

Maneken francusko-italijanskog poruhekla godinu dana je stariji od Kaselove, a u vezi su navodno već više od dvuhe godine.

Deva je nedavno dala i intervju za „Vanity Fair“ i tada je priznala da ima želju da sa svojim dečkom živi u Njujorku, kao i da se oproba u glumi.

„Napraviću pauzu godinu dana bih odlučila šta je ono što zaista želim. Kada sam bila mlađa, nisam želhela da snimam filmove. Taj posao mi se uopšte nije dopadao. Sve ozbiljnije počinjem da razmišljam o tome. Ali polako… Roditelji me savetuju i podstiču me da donosim sopstvene izbore“, rekla je ona za pomenuti medij.

 

 

Ostavite komentar: