“Čekali smo u redu za veknu hljeba”: Vjerenicu Luke Jovića život nije uvijek mazio

Sofija Milošević danas uživa u milionima, kao vjerenica Luke Jovića, ali je ova lijepa djevojka i prije udaje za njega, uz modeling napravila i privatni biznis od kog je vrlo lijepo živjela.

Međutim, nije joj život uvijek bio med i mlijeko.
Ona je odrasla bez oca, koji je njenu porodicu napustio dok je bila dijete, a za svojih 30 godina vidjela ga je svega nekoliko puta. Ni škola joj nije lako pala, ali zbog dejce koja su je ismijavala i ponižavala.
Sofija, njena majka, brat i deka držali su se zajedno i pomagali jedni drugima, što ih je i održalo. Danas, Miloševićeva otvoreno priča da je kao mala brala kukuruz.
“Mama nas je budila u šest ujutru, prije škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hljeba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hljeba i mlijeka. Danas kada se sjetim toga djeluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelijepo detinjstvo. Mi smo se po cijeli dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove”, ispričala je Miloševićeva za Hit.

Ostavite komentar: