Cecina nasljednica odmara u Meksiku: Anastasija progovorila o velikom strahu

Mlada pjevačica Anastasija Ražnatović odmara se u Meksiku, a iako tamo maksimalno uživa, sada je priznala da ima veliki strah od morskih nemani.

“Svako ko me zna, zna da mi nije prijatno kada se pomenu ajkule. Jako ih se plašim i ne prestajem da gledam horor filmove sa ajkulama. Eto to je neki moj mazohizam. Svakako ovde ne plivam u velikim dubinama, veliki su talasi, tako da i želim ne mogu. Većinu vremena provodim u bazenu ili plićaku, tako da se ne plašim”, rekla je Anastasija za emisiju Ekskluzivno.

Ona se zatim osvrnula i na svoj izgled, pa istakla da je unutrašnja ljepota važna jednako kao i spoljašnja.

“Ja sam sebi ljepša kad malo pocrnim, svakoj ženi je svoj odraz ljepši kad malo pocrni. Neko sam ko stalno propagira njegu lica i generalno njegu spoljašnje i unutrašnje ljepote. To je jako važno”, rekla je pjevačica, a onda dodala da nijedan dan ne može da zamisli bez muzike.

“Bez muzike definitivno ne mogu, ona je sastavni dio mog života, i ako mi prođe jedan dan bez muzike, hvata me ozbiljna depresija”, rekla je mlada pjevačica, prenosi Blic.

Ovom prilikom otkrila je i svoju omiljenu egzotičnu destinaciju.

“Recimo Grčka – Mikonos, baš volim Mikonos. Idem posljednje tri godine tamo. Svoj na svome sam, sve mi odgovara tamo, od ljudi, žurki, plaža, sve mi odgovara i uvijek mu se vraćam”, kaže Anastasija.

Progovorila je i o tome kako se nosi sa činjenicom da je od malena pod lupom javnosti:

“S obzirom na to da sam cijeli život pod budnim okom javnosti, da sam eksponirana, ne znam za drugačije. S godinama naučiš da plivaš u tome. Sada sam se snašla i koliko je moguće, uspjela sam da privatni dio života zadržim za sebe. Kad se nešto hoće, nađe se način”, kaže ona.

Na oduševljenje publike snimila je mnogo pjesama, koje čekaju da ugledaju svjetlost dana.

“Snimila sam dosta pjesama, sada prebiram kada ću, kako ću i šta ću. Nisam sigurna da li će biti čitav album ili singlovi. Čim se vratim sa puta bacam se na snimanje spotova”, zaključila je pjevačica.

Ostavite komentar: