Cecin budući zet! Anastasijin dečko potiče iz bogate porodice, završio školu sa prinčevima

Mlada muzička zvijezda Anastasija Ražnatović već duži niz godinama uživa u ljubavi sa Đorđem Kuljićem koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Đorđe, naime, nikada nije želio da se javno eksponira, a mlada Ražnatovićeva poštovala je njegovu odluku. Bez obzira na to što svi misle da je lijep i zgodan, pitaju se ko je zapravo Cecin još nezakoniti zet, iz kakve je porodice, gdje je odrastao i kakvim životom živi.
“Kuljići su iz Novog Sada, već godinama imaju svoj privatni biznis. Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i djeca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz cijelog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gdje je inače i pokrenuo svoj privatni biznis”, otkriva izvor i dodaje kako je Cecin zet pokrenuo posao kojim se i danas bavi.
“Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi. Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu posjeduju više od 100 kamiona koji rade punom parom”, zaključio je dobro obavješteni izvor za Alo.

Ostavite komentar: