Ceca uživa u ulozi bake! Pjevačica ne želi da vaspitava unuka Željka, već da ga razmazi

Ceca uživa u novoj ulozi bake, a otkako su joj sin Veljko i snajka Bogdana podarili unuka Željka, njenoj sreći nema kraja.

Kako kaže, njen posao nije da vaspitava Željka, već da ga razmazi, a težak posao vaspitanja djece, kao samohrana majka prošla je uz pomoć sestre Lidije, ali i duhovnika.

“Svi smo mi skloni greškama, a svaki normalan roditelj se trudi da prevaziđe te greške… Sve je to život, neke te greške prevaziđeš lako, na nekima se sapleteš… Opet kažem, sve je to za čovjeka, i pametan čovjek će uvijek iz nekih grešaka da izvuče neku pouku ili neku lekciju, ali i moja djeca su griješila, kao i djeca njihovog uzrasta, tako da to nisu greške koje su nepopravljive! To su one tinejdžerske greške i to je normalno u odrastanju. Sve je to tolerantno, ali problem je ako nekom ukazuješ na grešku koja može da ga košta mnogo više nego neke benigne opomene, e onda tu postoji problem ako ti ponavljaš stalno istu stvar, i nikako da se izvučeš iz blata, to je problem, ali zato postoje ljudi koji su školovani i koji savjetuju…

To u svijetu funkcioniše već mnogo godina i nije sramota! Postoje psiholozi, postoje duhovnici, koji mogu možda da riješe i taj psihički problem. Ja Bogu hvala, imam duhovnika, koji je naravno, duhovnik čitave naše porodice i to je potpuno prirodna stvar da se posavjetuješ sa nekim. Niko se nije rodio kao najpametniji da sve zna i sve umije!”, izjavila je Svetlana za  Telegraf.

Ceca je dodala da, htjeli mi to ili ne, neki model ponašanja i vaspitanja uvijek ponesemo iz kuće i da je sebi stalno govorila da nikada neće biti prestroga prema svojoj djeci.

Ostavite komentar: