Ceca Ražnatović stajlingom ostavila sve bez daha: Evo koju odjevnu kombinaciju je izabrala za proslavu rođendana

Ceca Ražnatović proslavlja svoj 48. rođendan, a mnoge poznate zvijezde okupile su se u vili na Dedinju, kako bi prisustvovali proslavi rođendana popularne folk zvijezde.

Prijatelji i kolege, pristižu polako na žurku, a sama slavljenica pojavila se ispred novinara kako bi ih pozdravila i zahvalila se što su došli da isprate njenu proslavu.

Vesela i raspoložena slavljenica, zablistala je u zelenoj haljini, kojom je sve prisutne ostavila bez daha. Uvijek elegantna i dotjerana, Ceca nije krila raspoloženje, već je pred sedmom silom otkrila i šta je sebi poželjela za rođendan.
Rođendanske želje

– Nisu to neke megalomanske želje, zdravlje, ljubav, radost – rekla je Ceca i pohvalila se peharom koji je dobila na poklon od fanova.

– Osjećam se kao da imam 28 i dalje, ja sam porodična žena, tu je i moja karijera. Skockala sam život, imam dosta zakazanih nastupa tokom ljeta, nadam se da će situacija biti sve bolja – dodaje Ceca, prenose “Novosti”.

Na proslavu Cecinog rođendana stigla je i njena kuma, pjevačica Viki Miljković, sa suprugom Tašketom, Aco Pejović, Saša Matić, Žika Jakšić i drugi.
 

 

Ostavite komentar: