Ceca primila drugu dozu: Pjevačica apelovala na sve da se vakcinišu

U Beogradu je do sada vakcinisano 643.840, dok je drugu dozu primilo više od pola miliona ljudi, a u cilju podizanja svjesti javnosti o značaju imunizacije, toj akciji priključile su se i brojne poznate ličnosti, među njima i pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Ona je danas na Beogradskom sajmu, najvećem punktu za imunizaciju u Srbiji, primila drugu dozu Sinofarm vakcine, što su propratile brojne medijske ekipe.

Ražnatović je rekla da se nakon druge doze osjeća isto kao i kada je primila prvu, da nije osjetila nikakav bol, niti ima bilo kakve nuspojave.

Istakla je da je imunizacija jedini put da pobijedimo epidemiju korona virusa i apelovala na sve da se vakcinišu kako bi se što prije vratili normalnom životu.

“Svako od javnih ličnosti ko je istupio na ovakav način da apeluje na ljude. Super je ako je barem i troje ljudi uspio da ubijedi, jer svi treba da se vakcinišemo i na taj način zaštitimo sebe i druge”, rekla je Ražnatović.

Na Beogradskom sajmu do sada je ukupno dato 329.621 doza vakcina, od čega je drugu dozu primilo 142.866 osoba.

Osim na tom punktu, građani Beograda se mogu vakcinisati u svakom domu zdravlja na teritoriji grada, Belekspocentru, tržnom centru “Ušće”, kao i u autobusu adaptiranom u mobilni punkt za vakcinaciju koji će predstojećeg vikenda biti na Zemunskom keju i Sava promenadi.

Ostavite komentar: