Čak 18 miliona evra samo dio jedne sezone: Evo koliko je ukupno koštala Zadruga

Vijest o zatvaranju “Zadruge 6” iznenadila je fanove popularnog Pinkovog rijalitija, a ovim povodom oglasili su se Željko i Milica Mitrović.

Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!

Željko Mitrović je tokom superfinalne noći “Zadruge 1” saopštio da je rijaliti osvojio prestižne nagrade.

Sa ponosom možemo da saopštimo da je danas u 16 časova u Budimpešti, gdje se održava festival NATPE, tročlani žiri odlučio da rijalitiju “Zadruga”, tačnije kompaniji “Pink Media Group”, dodijeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mjesto za najinovativniji format na svijetu.

Ovo saopštenje je rastužilo vatrene fanove rijalitija koji su Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović zajedno osmislili i u koji su uložili nevjerovatnu sumu novca!

Vlasnik TV Pink je otkrio da je investirao čak 18 miliona evra u drugu sezonu, a kako se špekuliše, u šestu sezonu je uložena mnogo veća suma novca.

Youtube kanal, na koji je postavljeno čak 146.000 snimaka je jedan od najjačih u regionu i ima 2.18 miliona pratilaca, a broj pregleda doseže nevjerovatnih 12.041.382.962.

Za šest godina su kroz “Zadrugu” prošli brojni učesnici. Iako nisu svi ostali upamćeni, šansu da se takmiči dobilo je više od 400 ljudi!

Pink je izdvojio čak 300.000 evra za pobjednike svih sezona, ne računajući njihove honorare.

Bez obzira na nesumnjivo veliki profit, “Zadruga” je dočekala svoj kraj, a da li će od septembra početi neki novi rijaliti, ostaje nam da vidimo.

Ostavite komentar: