Bura se ne stišava! Glumac Kori Feldman otkrio kako ga je Merlin Menson zlostavljao FOTO

U svjetlu novih događaja, glumac Kori Feldman je podijelio svoje priznanje koje se tiče Merlina Mensona. Glumac navodi da ga je Menson psihički i emotivno zlostavljao preko decenije.

On je i ranijih godina pričao o tamnoj strani Holivuda i onoga što se dešava u sijenci uspješnih glumaca, režisera i producenata. Govorio je kako su njega i njegovog prijatelja glumca Korija Hajma zlostavljali i silovali izvjesni glumci i režiseri 80-ih godina prošlog vijeka kada su bili popularne tinejdžerske zvijezde.

U veoma dugom postu, Feldman navodi da ga je Menson nudio kokainom iako je znao da je Kori liječeni narkoman i da nije pipnuo drogu 5 godina, nazivao ga je ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine. Takođe, napisao je da je poznati muzičar bio opsjednut njime preko 20 godina, a kao dokaz naveo Mensonovu autobiografiju. U njoj stoji i da je Feldmana nazivao retardiranim i glupim, što je i sam glumac napisao u svojoj objavi.

“Proces je počeo u Njujorku. Zgrabio je moje lice i poljubio me ispred svih. Imao je crni karmin koji nije mogao da se skine cijele noći. On je nastavio da mi priča kako je moj fan i bio svuda po meni…”, piše Feldman.

View this post on Instagram

A post shared by Corey Feldman (@cdogg22)

On je napisao i da podržava sve žrtve Merlina Mensona, koji je trenutno preko 10. Mensson se nije oglašavao povodom Korijevih optužbi.

“Zvao me je svojim idolom i rekao da je ideju za svoj izgled dobio iz jednog mog filma… Bio sam počasni gost na Božićnoj večeri, a ovo je slikano neposredno pred početak noćne more koja je zatim uslijedila…”, stoji u njegovom postu.

Kao što smo već pisali, sve više poznatih ličnosti izlazi sa svojim pričama o Mensonu i zajednički činilac svih tih priča je psihičko i emotivno zlostavljanje.

Ostavite komentar: