Brzo primjete kad neko laže: Ovim horoskopskim znakovima ne možete muljati

Neke ljude jednostavno ne možete da slažete jer će odmah primjetiti vašu laž i svaki pokušaj da im nešto prikrijete. Horoskop kaže da su četiri znaka majstori u tome i da oni ne prihvataju prividne istine i ne staju dok ne otkriju onu pravu.

Evo koja su četiri najtalentovanija znaka Zodijaka u otkrivanju istine.

Škorpija

Škorpija zna da čuva tajnu, ali je drugima teško da nešto sakriju od njega. Njegovom istančanom sluhu i rendgenskom pogledu neće promaći nečiji pokušaj muljanja ili prećutkivanja. U otkrivanju istine pomažu im intuicija i sposobnost da otkriju oni skriveno ispod površine, bila to prijatna spoljašnjost zlonamjerne osobe ili neki klimavi izgovor. Kao rođena njuškala Škorpije imaju dar za prikupljanje informacija iz raznolikih izvora, rješavanje zamršenih zagonetki i doznavanje škakljivih podataka o drugima.

Blizanci

Društveni i znatiželjni, rado zabadaju nos u tuđa posla i zapažaju detalje koji većini ostalih promiču. Budući da Blizanci znaju lukavo da ispituju, kroz razgovor su sposobni da izvuku od drugih ono što se trude da sakriju. Čak i ako im nedostaju pojedine informacije, na temelju onog što su prikupili brzo će sabrati dva i dva i doći do tačnih zaključaka. Nema laganja Blizanaca.

Jarac

Oštroumni Jarac sjajan je posmatrač. Prikuplja, pamti i sređuje podatke koje drugi nesvjesno odaju dok on sa strane prati njihove riječi, postupke i ponašanje. Postavlja ključna pitanja, čiji smisao možda neće biti jasna sagovorniku, ali će njemu pomoći da dobije uvid u suštinu stvari i da dođe do istine. Temeljan, uporan i vrstan analitičar, pomoću prikupljenih činjenica doći će do skrivenih odgovora i istine. Zna ko je krivac i prije kraja kriminalističkog filma ili knjige i njima se istina ne može sakriti.

Djevica

Djevice imaju razvijeno oko za detalje pa im neće promaći ni oni najsitniji, a budući da su sami vješti u prikrivanju osjećanja, prepoznaju kad to čini netko drugi. Diskretno prikupljaju informacije koje ih zanimaju i ispravno procenjuju ljude i situacije na osnovu logike i analize. Ne pouzdaju se u slutnje i pretpostavke već samo u razum i čvrste dokaze, piše Noizz.

Ostavite komentar: