Britanci misle da je Tom Hardy najseksi muškarac: Evo ko mu je bio konkurencija

Britanski glumac Tom Hardi (44) jedan je od najseksipilnijih muškaraca u Velikoj Britaniji.

Muževan, ali i galantan, Hardi je miljenik žena širom svijeta. Njegov besprijekoran izgled i šarm obožavateljke obara sa nogu, stoga nije ni čudno što su baš njega odabrale za titulu najprivlačnijeg. Na drugom mjestu nalazi se glumac Danijel Krejg (53).

Naime, u anketi britanske novine The Sun pripadnice ljepšeg pola mogle su glasati za “najseksi muškarca Velike Britanije”. A najviše svojih glasova dale su upravo Hardiju koji je osvojio prvo mjesto.

Na ljestvici nakon njega našao se i posljednji Džejms bond, glumac Danijel Krejg.

Na trećem mjestu je glumac Tom Holand (25) koji je otjelotvorio svima dobro poznatog Spajdermena.

Na četvrtom mjestu se našao, vjerovali ili ne, ser Tom Džons. Ova “seks bomba” je svojevremeno tvrdio da je spavao sa 250 žena godišnje kada je bio na vrhuncu slave. Sa 81 godinom, kaže i da svakog dana visi naglavačke 2 minuta, a zove se terapija inverzije i da ga to čini vitalnim.

Na petom mjestu je glumac Henri Kavil, zatim pjevač Robi vilijams, sedmi je Tom Hidleston, pa osmi Mark Rajt, Deni Dajer, slijedi ga na desetom mjestu Hari Stajls, pa Džoel Domet, Šn Bin, Ričard Maden, Džek Greliš, Getin Džons, Đovani Pernis, Ben Šepard, Luis Hamilton, Gordon Remzi i Gari Barlou.

Da podsjetimo, Hardi je nedavno izjavio kako ne planira više glumiti u filmovima nakon uloge američkog šefa mafije italijanskog porijekla Al Kaponea jer kako kaže, osjeća se umorno te se želi posvetiti pisanju scenarija.

Osjeća se iscrpljeno i to ne samo u fizičkom aspektu već i u emocionalnom jer mu naime, nedostaje porodica. Iza njega je glavna uloga u seriji “Taboo” kao i scenario za nju koji je samostalno napisao, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: