Brena svjedoči protiv Miroslava: Sutra suđenje za utvrđivanje očinstva, Ilićeva ljubavnica spremna

Nekadašnja ljubavnica poznatog pjevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, prije dva dana zajedno je sa sinom Devinom pristigla u Beograd, na još jedno ročište u Palati pravde, kako bi dokazala da je Devin sin poznatog pjevača.

Ovim povodom otkrila je šta očekuje od suđenja, ali i da će jedan od svjedoka bili balkanska zvijezda Lepa Brena.

“Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smjelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu pošto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo može doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svjedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani”, izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svjedoči protiv Miroslava.

“Brena je ćutala i trpjela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dijete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmjenjivanju ovog zastarjelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu djecu.”

Da podsjetimo, Brena i Miroslav ne govore godinama, a jedan od razloga je što je pjevačica među rijetkim njegovim kolegama podržala Mirjanu. Takođe, Saša Popović svojevremeno je otkrio da su Lepa Brena i “Slatki grijeh” dvije godine nastupali sa Ilićem i da su se tom prilikom “svačega nagledali”, piše “Objektiv.rs”.

 

 

Ostavite komentar: