Brena otkrila: On je dao ideju za hit video sa ananasom i čarapama VIDEO

Pjevačica Lepa Brena testirala je izrdržljivost svojih čarapa “Lady B” i viralnim videom izazvala haos na društvenim mrežama. U razgovoru za Nova.rs kaže da se nije nadala ovolikom interesovanju za video, a otkriva i da je sve bila ideja njenog supruga Bobe Živojinovića.

„Boba je dao ideju. Sve ostalo je već viđeno, sterilno. Ananas se uglavnom raspadne, što je neverovatno, a čarape ostanu cele“, započela je Brena za Nova.rs.

Kaže da se nije nadala da će video postati viralan na društvenim mrežama.

“Snimili smo to prvo za Zvezde Granda Specijal pa smo ponovo posle toga snimili u našoj firmi i postavili na društvene mreže. Nisam se nadala ovoj ludnici. Haos je na društvenim mrežama. Bitno mi je da su čarape top. To je eksperiment od 70 dena. Sa ostalima nisam radila taj eksperiment“, rekla je pjevačica.

Brena je, naime, htjela da pokaže da su njene čarape neprobojne, odnosno, da ih nije lako pocepati – te je za potrebe svog eksperimenta uzela živi ananas koji je gurnula u jednu čarapu.

Potom je pustila ananas da visi u čarapi, a onda je krenula i da vitla čarape u krug.

Snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a ljudi ne prestaju da zbijaju šale na Brenin račun, ali su i oduševljeni izdržljivošću koju čarape imaju.

Ostavite komentar: