Bosanac kritikuje koleginice: Sve su gole. To vam je kao kad seljak iznese na pijacu sve što ima

Kroz njegov studio je tokom godina prošlo mnogo pjevača, a u muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda” poslušao je na desetine hiljada kandidata, i upravo zbog toga Dragana Stojkovića Bosanca smatraju jednim od najboljih i najkompetentnijih muzičara na ovim prostorima.

Uvijek otvoren, spreman da pohvali, ali i iskritizira, Dragan smatra da se danas svako naziva pjevačem.

“Ja sa dosta pjevača ne bih ni radio. To su oni koji imaju zvanje, titulu pjevača, a zanimanje je nešto sasvim drugo”, rekao je.

Bosanac tvrdi da je u današnje vrijeme akcent na fizičkom izgledu a ne pjevanju, međutim, u praksi se ipak pokazalo drugačije.

“Džabe slika ako nema tona. Kad dođe neko sa sto kilograma u glasu, onda kilaža nije važna. Jer ako se pojavi neko atraktivan, paket kompletan u fizičkom smislu, a pjeva tanko, ne vrijedi”, kaže Bosanac.

Trend obnaživanja pjevačica na estradi dominantan je godinama, ali Stojković kaže da je velika razlika onoga što su njegove generacije pokazivale u mladosti i onoga što se danas plasira.

“To je bilo obnaživanje nekada, malo da se vidi, a danas su sve gole. To vam je kao kad seljak iznese na pijaci sve što ima a ti kažeš ”Ma neću ništa”. Kad su neki dijelovi tijela prekriveni, onda to izaziva veću požudu kod muškaraca nego kad se sve vidi. Onda nije interesantno”, iskreno je ispričao.

Ostavite komentar: