Bobina rodbina progovorila o pjevačici: Otkriveno “pravo lice” Lepe Brene

Lepa Brena u braku je sa Slobodanom Živojinovićem 30 godina, a tek sada su objelodanjene informacije o detaljima iz njihovog zajedničkog života i problemima s kojima su se suočavali na početku.

Izvor blizak ovom popularnom bračnom paru otkriva da su Bobini rođaci veoma loše prihvatili pjevačicu na početku njihovog braka.
Razlog tome je bio Brenin stav i to što su mislili da ih pjevačica gleda s visine, pa je djelovalo kao da će ga odvojiti od porodice. Međutim, ispostavilo se da nije baš tako.
“Na početku, kada su se tek vjenčali, Boba jeste gledao samo u Brenu, dalje od nje nije vidio ništa. Ona je bila i ostala njegova boginja. Zato smo mislili da je ona kriva što nam se Boba ne javlja i što nas ne posjećuje, međutim, Brena je jedna divna žena koja o svemu misli. Brzo je ona sama počela da opominje Bobu da ne smije da zaboravi na svoje rođake i da mora sa svima da se viđa s vremena na vrijeme.
Često nas je zvala da dolazimo kod njih na večere, slavlja ili bez povoda, čisto da se okupimo. A da i ne pričam o tome koliko nam je pomagala i kako je uvijek svima izlazila u susret. Zaista je divna žena vrijedna poštovanja, naš Boba je sretan čovjek”, završava Živojinovićev rođak, piše Alo.

Ostavite komentar: