Blistala u crnoj haljini: Trudna djevojka Andrije Miloševića prvi put u javnosti FOTO

Trudna Aleksandra Tomić prvi put se pojavila u javnosti, od kada su mediji prenijeli vijest o njenoj trudnoći. Trudnički stomačić koji joj savršeno pristaje istakla je uskom crnom haljinom, a prisutne kolege i prijatelji nisu skidali osmjehe sa lica.

Sreća koju sada Aleksandra i Andrija osjećaju je neopisiva, posebno što se dolazak bebice sve više bliži. Njih dvoje s nestrpljenjem očekuju prvi susret sa svojim djetetom, o čijem polu i imenu još uvek ne žele da govore u javnosti.

Ipak, primetno je da Aleksandra Tomić uživa u blagoslovenom stanju, a mnogi kažu i da se drastično proljepšala, što je kompliment koji joj na lice mami osmjeh.

Sreća je neopisiva, a o najradosnijim vijestima glumac je ovako govorio:

– Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti – rekao je za medije, ostavivši nam prostora da čekamo trenutak, kada će on i njegova izabranica otkriti pol bebe i ime koje su za nju odabrali.

Ostavite komentar: