Bivši muž Tanje Savić sa advokatima dolazi po sinove!

Borba za starateljstvo između Tanje Savić i njenog još uvijek zvaničnog muža Dušana Jovančevića, po svemu sudeći, još uvijek nije završena.

Iako su sinovi početkom ljeta po nalogu suda iz Australije vraćeni pjevačici, njen suprug uskoro dolazi u Beograd gdje će pred našim državnim organima pokušati da vrati nasljednike. On sa timom svojih advokata pokreće proces za zajedničko starateljsvo nad djecom.

Kako pišu mediji, Dušan je pripremio dokazni materijal koji će iznijeti tokom spora i pokazati da je on roditelj koji brine o djeci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana. On na to ima pravo jer djeca, ali i on su državljani naše zemlje.

– Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog dece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima podjedanko prava da bude staratelj sinovina. Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da nasljednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih – tvrdi izvor blizak porodici Savić.

Tim povodom oglasio se i Dušan:

– Ja sigurno neću od svoje djece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide – rekao je Dušan, prenosi ‘expresstabloid.ba’.

On je, podsjetimo, početkom juna predao papire za razvod braka, ali spor još uvijek nije završen.

 

 

Ostavite komentar: