Bila dio kriminalne grupe: Starleta od zatvora stigla do voditeljske fotelje

Nina Prlja je u pritvoru bila četiri mjeseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana. Nakon toga je ušla u rijaliti “Parovi”, a postala je i voditeljka.

Srpska starleta u centar medijske pažnje dospjela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila dio organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da vjeruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjoj cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

– Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema vještačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a ljeti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vrijeme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres.

– Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi!

Uvidom u njene profile na društvenim mrežama može se zaključiti da je ona djevojka koja često odlazi u Dubaji, boravi u društvu bogatih i sumnjivih muškaraca i biznismena, a okružena je čistim luksuzom, prenosi SrpskaInfo.

 

 

Ostavite komentar: