Bez riječi pokazala šta je ljubav! Evo kako je Bikoviću djevojka čestitala rođendan FOTO

Jedan od najuspješnijih i najpopularnijih srpskih glumaca, Miloš Biković, juče je proslavio 34. rođendan, a nije izostala ni čestitka od njegove prelijepe djevojke, pravnice iz Crne Gore, Ivane Malić.

Miloš svoj privatni život ne eksponira javno, a u tome ga podržava i djevojka, koja na Instagramu ima samo jednu zajedničku fotografiju sa njim, koju je objavila nakon što su mjesecima prije toga uživali u romansi koju su krili.
Međutim, lijepa Ivana nije odoljela da na društvenim mrežama Milošu čestita rođendan. Iako je izostala čestitka u vidu riječi, što ne sumnjamo da je učinila uživo, Ivana je objavila sliku s Milošem.
Na fotografiji njih dvoje poziraju u jednom kafiću, sudeći po garderobi, slika je nastala još ljetos. Uz objavu Ivana je tagovala Miloša i dodala emotikon rođendanske torte i dva srca, a mnogi komentraišu da je bez ijedne riječi pokazala šta je ljubav.

Podsjećanja radi, Miloš i Ivana pojavili su se zajedno na na beogradskoj premijeri filma “Južni vetar 2 – Ubrzanje”, kada su prvi put uslikani.
Ivana je nedavno boravila u Rusiji kod Bikovića, a tada je na Instagramu objavila njihovu prvu zajednčku fotografiju, piše Telegraf.

Ostavite komentar: