Baš se vole: Šuška se da se Dara Bubamara udaje za 24 godine mlađeg momka

Pjevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Pjevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i vjenčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7. jul.

“Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, riješili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se vjenčaju na godišnjicu veze”, priča izvor portala Alo.

Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

“Toliko je zaljubljena u Tonija da bi voljela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dijete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru”, kaže sagovornik i dodaje da se pjevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

“Po čitav dan se smiju, hemija između njih je nevjerovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su sretni zajedno”, nastavlja izvor.

Ostavite komentar: