“Baš joj je teško”: Menadžer Jadranke Barjaktarović se oglasio nakon ispada pjevačice

Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović uzburkala je javnost svojim nepromišljenim potezom, kada je na jednom nastupu u Podgorici pjevala: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

Upravo zbog toga, skoro sve srpske televizije su odlučile da “zatvore vrata” ovoj pjevačici i više joj ne daju medijski prostor.

Pjevačica se poslije svega potpuno povukla, pa ne odgovara na pozive i poruke, a čak je obrisala i svoj profil na društvenoj mreži Instagram.

Međutim, kako se situacija ne stišava, njen menadžer Miki Nišavić je odlučio da prokomentariše trenutnu situaciju.

“Ovo je otišlo predaleko, što je mnogo, mnogo je. Pretjerali su uopšte o čitavoj situaciji”, rekao je Jadrankin menadžer za Mondo.

On je takođe dodao da Jadranka ne želi da komentariše odluku srpskih televizija i njenu medijsku zabranu, zbog nepoštovanja zemlje u kojoj se afirmisala kao pjevačica.

Ranije je Nišavić izjavio da je “cijela situacija preuveličana i da je na redu smirivanje strasti”.

“Baš joj je teško. Da prođe dan dva pa ćemo pričati. Zakačili su se za jednu riječ, da joj život uzmu”, rekao je menadžer pjevačice i nastavio:

“Psuju joj mrtvu majku, a ja znam i da su i drugi pjevači iz regiona uzeli i promijenili riječ – dvije neke pjesme, malo iz šale, malo onako, ali sada je situacija takva, zbog svih ovih tenzija, pa je sve preuveličano”.

Sve srpske televizije su osudile antisrpski stav pjevačice i njeno nedopustivo ponašanje.

Ostavite komentar: