Bane Vidaković: “Mladost sam divlje proživio, to je moje pravo”

Vijest da je glumac Bane Vidaković uhapšen i da je je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina šokirala je domaću javnost.

Glumac je u više navrata pričao da mu je prošlost bila burna kao i da je živio “brzo i burno na beogradskom asfaltu”

– Svoju mladost sam baš divlje proživio. Ali to je moje pravo i nemam potrebu da se sad tu nekome pravdam. Te mladalačke godine, tih 80-ih godina, moja generacija je iživjela na beogradskom asfaltu burno i brzo – pričao je Branko Vidaković za Blic svojevremeno i dodao:

– Tih 80-ih sam studirao, počinjao karijeru. Živjeli smo dosta brzo i jako uzbudljivo. Ali, to je odnijelo svoje žrtve, a mi ostali smo se malo primirili i omatorili. Oni koji tada nisu imali petlju da to sve probaju, danas nama zamjeraju našu mladost. Meni niko ne može da kaže da se ja i sada tako ponašam. Čak ni u to vrijeme nikada nisam došao pijan ili van sebe na predstavu, niti na snimanje. Čudim se današnjoj generaciji glumaca koji sebi dozvoljavaju da izađu na scenu pod uticajem raznih narkotika ili alkohola. Ja se to nisam usuđivao. Posao mi je uvijek bio svetinja. Kad god bi krenula neka ružna priča o meni, ja bih izlazio sa novom premijerom, ili sa serijom, ili sa dva nova filma. I to je bio najbolji način da im zapušim usta. To radim i dan-danas.
Branko je tada otkrio i da razvod roditelja nije teško podnio, ali njegov krah braka je ostavio traumu.

– E, sopstveni razvod jesam traumatično doživio. Prosto zato jer smo 20 godina proveli u braku, a to je veoma dug period života. Ali, srećom, djeca su nam porasla u međuvremenu pa su i oni to relativno lako prebrodili. Moji klinci teško podnose što mama živi u jednoj zemlji, u Holandiji, a tata u drugoj pa su oni prilično rastrzani – priznao je glumac svojevremeno, prenosi SrpskaInfo.

https://www.facebook.com/portalBL/posts/10157060996337471?__xts__[0]=68.ARBma5I2EHjBLci2cj7Ofv5Gk1tpieFfRwbmqPJZEoDUNPTmeBMdfip-8Vq-N_gMSnNOCfTDDRI9SdhgzN3wpyRKoixenHk2vmVrdXOiStoPoNGZCvOgi9HguBzhXftf-mvY0sqlhFX6UrJOGW-PNF8JrSjYDnT5Pb8Z6OQjz9Q8QnRWS6FNi65RheUPgp9ShMYndxTlNRb06uTVJCHxBz7HfLc21N2XGaNfjrLlzpwha6sIZzSF1yF6Nf7jyB10V1VBUcCurNTTRIuAF2s76fF8fK-b21vHRtOrdAjy4qIDgg3q9FpHuEgh-Gvr-4lRjOzgq-0w8-43ye5E9obu&__tn__=-R

 

 

Ostavite komentar: