Ava Karabatić smještena na kliniku: Završila na liječenju od alkoholizma

Ava Karabatić osuđena je na obavezno liječenje u bolnici za odvikavanje bolesti zavisnosti i trenutno se nalazi na jednoj klinici u Splitu, prenose mediji.

Kako prenose mediji, hrvatska starleta i nekadašnja učesnica brojnih rijaliti formata već duže vrijeme ima problema sa alkoholizmom, zbog čega se već liječila, ali bezuspješno, jer se više puta vraćala tom poroku.

Početkom godine napravila je incident kada je u sred bijelog dana na stepeništu zgrade u Splitu remetila javni red i mir, a bila je pod dejstvom akohola. Pred policajcima je vikala i galamila: “Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokritovu zakletvu”. Nakon upozorenja službenika, ona je nastavila sa vikom i galamom. Policajci su uhapsili Avu i odveli je u stanicu, gdje je provela dva dana. I tada je kažnjena sa sto eura, ali je kazna umanjena na 20 eura, jer je prenoćila u pritvoru.

Nakon toga je nestala iz javnosti. Posljednju objavu na mrežama postavila je u februaru, a o njoj se u medijima pisalo u sredinom ove godine kad se saznalo za još jedan njen skandal. Kako su izvjestili mediji tada, ime Ave Karabatić tada se našlo na oglasnoj tabli splitskog Prekršajnog suda i izdat je prekršajni nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 100 eura i to zbog remećenja javnog reda i mira. Starleta je proglašena krivom jer je 29. decembra prošle godine oko 21 čas u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir “na naročito drzak i nepristojan način, iskazujući upornost u činjenju prekršaja”.

Ava je, stoji u nalogu, vikala i galamila, te nerazgovijetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela. Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije policijske stanice.

Zbog svega navedenog, Karabatićevoj je naloženo da mora da se podvrgne obaveznom bolničkom liječenju od zavisnosti od alkohola i navodno, ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu.

Mediji su pokušali da stupe u kontakt sa Avom, ali njen broj je bio nedostupan, dok njen otac Ivica Karabatić nije odgovorio na poruku. prenosi express/kurir.

Ostavite komentar: