Atraktivna plivačica šokirala: Pipali su me i šaptali gadosti na uvo

Olimpijske igre su već otpočele iako ceremonija otvaranja još nije počela, a uskoro ćemo imati prilike da gledamo i brojna takmičenja u plivanju.

Među plivačicama koje će željeti da osvoje medalju jeste i Pernil Blum. Ona je jedna od najatraktivnijih takmičarki na ovim Olimpijskim igrama, a pažnju na sebe osim provokativnim fotografijama privukla je i jednom svojom izjavom.

Plavokosa Dankinja je 2016. na Igrama u Rio de Žaneiru osvojila zlatnu medalju u disciplini 50 metara slobodnim stilom, a prije odlaska u Tokio, dala je šokantnu izjavu danskim medijima.

“Nedugo nakon OI u Riju, počela sam da dobijam poruke seksualne prirode. Većina poruka koje dobijam na društvenim mrežama su veoma neprikladne”, rekla je Pernil i potom otkrila šta se dešavala na jednom događaju prije četiri godine.

“Tokom gala večeri, gdje sam proglašena za sportistkinju godine, bilo je dosta onih koji su željeli da se fotografišu sa mnom. I to je sasvim lijepo. Međutim, bilo je dosta onih koji su svugdje po meni stavljali svoje ruke, previše ispod mojih leđa. Takođe, šaptali su mi razne prljave stvari na uho”, otkrila je Dankinja.

Tokom 2018. godine je dobijala i prijetnje smrću.

“Tokom EP 2018. godine izabrala sam da svoje polufinale na 100 metara plivam na nešto drugačiji način nego što bih inače radila. To je rezultiralo prijetnjama smrću. Govorili su i da treba da me protjeraju iz Danske”, poručila je Pernil Blum.

Ostavite komentar: