Astrologija tvrdi: Ova tri horoskopska znaka su najgori vozači

Evo za koje znakove astrologija tvrdi da su među najgorim vozačima s kojima biste vjerovatno najmanje željeli da se nađete u automobilu.

Ovan

Iako su spretni i sigurni u svoje vozačke vještine, na ovu su listu dospjeli zbog nepromišljenosti i naglasiti koje su im i inače u životu slaba tačka. Skloni su brzoj vožnji pa ne poštuju ograničenje brzine i ljute se ako ih išta uspori na putu do odredišta. Neljubazni su na putu, oduzimaju prednost i pokazuju nepristojne pouke vozačima koje smatraju sporima.

Rak

Za razliku od Ovnova koji jure i krše propise, Rakovi su spori vozači koji su izuzetno oprezni dok su za volanom. Vjerovatno će im biti potrebna čitava vječnost da stignu do odredišta, što može biti prilično neprijatno za suputnika, ali i za ostale automobile na drumu. Trebali bi da shvate da i spora vožnja može biti opasna za normalno odvijanje saobraćaja.

Vaga

Vage su ljubazne, uvažavaju druge vozače i poštuju propise, ali su na ovu ne toliko laskavu listu dospjele zbog neodlučnosti. Često zakažu u situacijama u kojima su potrebne snalažljivost i brze reakcije. U tim trenucima previše razmišljaju i analiziraju, umjesto da se oslanjaju na instinkte

Ostavite komentar: